X

Individuele coaching

 

Een coachingstraject bestaat grofweg uit de volgende vier fasen.

  1. Waar wil je naar toe? Samen verkennen we jouw vraag, waarin jij je graag zou willen ontwikkelen of waar je naar verlangt. Dit dient als richting voor de coaching.
  2. Mindfulness: Je leert je bewust te worden van wat je denkt, voelt en wilt. Lichaamsbewustzijn speelt hierin een belangrijke rol. Zo leer je contact te maken met je innerlijk kompas.
  3. Bewustwording en verandering: Door oefeningen en reflectie krijg je inzicht in je patronen en gedragingen. Gaandeweg leer je  deze op een positieve manier te beïnvloeden.
  4. Je eigen weg: Door de opgedane inzichten te gaan toepassen in je dagelijks leven ga je op weg om jouw dromen en doelen te verwezenlijken.

Een integrale benadering

Bij het onderzoeken van jouw persoonlijke vragen  kijken we naar de samenhang en wisselwerking tussen de volgende vier gebieden:

  • Zingeving – Wat is belangrijk voor je? Wat inspireert je?
  • Mentaal – Wat denk je? 
  • Emotioneel – Wat voel je?
  • Handelen – wat doe je? 

Ik kan je helpen om bewust te worden van hoe deze gebieden bij jou op elkaar inwerken. Op die manier raak je meer bekend met wat je wilt en juist niet wilt. Waar je wel of geen energie van krijgt. En wat voor jou belangrijk is: in je werk, je privéleven en de omgang met jezelf en anderen.

Mijn aanpak is ervarings- en lichaamsgericht, aangevuld met praktische oefeningen en opdrachten. Hierdoor kun je opgedane inzichten integreren in je leven.

 

Kosten

Een sessie van 60 minuten kost 80 euro exclusief 21% btw.

TACA

Borgerstraat 102 Amsterdam